top of page
Bouwbord-Hogekwartier

DEELMOBILITEIT HOGEKWARTIER

In Hogekwartier ontwikkelen wij een mobiliteitsconcept. Een nieuwe vorm van mobiliteit die volledig aansluit bij de wijk én haar bewoners. Onbezorgd, flexibel, betaalbaar en duurzaam zijn daarbij de uitgangspunten. Want dat maakt mobiliteit anders en leuk! 

FLEXIBEL EN BETAALBAAR REIZEN

mobiliteit geregeld met één pas en één app

Aangepaste afbeelding mob. fabriek (2) s

Gemakkelijk & slim van A naar B

Een eigen auto is makkelijk, maar heb je ook al eens nagedacht over alternatieven? Het is vaak mogelijk om met de fiets, e-bike, openbaar vervoer, OV-fiets, taxi of zelfs lopend je bestemming te bereiken. Voor de momenten dat je een auto nodig hebt, maak je gewoon gebruik van een elektrische deelauto. Niet alleen goedkoper, maar ook duurzaam! Kortom woon je in Hogekwartier? Dan heb je één sleutel voor je woning en één sleutel voor je mobiliteit!

Maar wat is nou een deelauto?

Een deelauto is een auto die je gebruikt op de momenten dat je hem nodig hebt, zonder dat je de auto zelf in bezit hebt. Een deelauto staat 24/7 klaar in de wijk of bij een bedrijf. Enkele voordelen zijn: geen hoge vaste kosten, altijd een schone auto, je betaalt alleen bij gebruik, je krijgt een beschikbaarheidsgarantie en autodelen is beter voor het milieu. 

ONBEZORGD ELEKTRISCH AUTORIJDEN!

Parkeren.png

Altijd gratis parkeren op een gereserveerde plek 

Actieradius.png

Duurzame elektrische auto met >200 km actieradius

Sociaal.png

Met elkaar autorijden; sociaal én voordelig

Ruimte op straat.png

Meer ruimte op straat voor groen en recreatie

100% elektrische deelauto’s in de wijk

In je nieuwe wijk staan straks elektrische deelauto’s. Als je een auto nodig hebt, reserveer je die eenvoudig via de smartphone app. Met diezelfde app kun je de auto ook openen en sluiten. Je rijdt wanneer en waarheen je maar wil. Als je weer terug bent op de startlocatie leg je de auto weer aan de stekker en start je de laadsessie eenvoudig met het pasje dat in de auto ligt. Je beëindigt de reservering, en de auto is klaar voor gebruik voor een volgende bewoner!

 

 

Wat kun je de komende tijd van ons verwachten op de website en in de wijk?

  • Uitleg over de verschillende vervoersmogelijkheden

  • Inloopavonden, informatiemarkten, demo-dagen

  • Leuke kennismakingsacties

  • Advisering over OV-routes, fietsroutes en elektrisch rijden

  • Actuele FAQ’s met jouw vragen en onze antwoorden

  • Berichten op social media, omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden

  • Event m.b.t. lancering van de dienst en onthulling van de naam

  • Berichten en reviews van tevreden gebruikers

WOON JIJ STRAKS IN HOGEKWARTIER?

 

Vul de bewonersenquête in en laat jouw mening horen!
Ben jij een huidige of toekomstige bewoner van Hogekwartier en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van het mobiliteitsconcept? Wij horen graag wat jij belangrijk vindt aan mobiliteit. Denk aan vragen als: Waar gebruik jij de auto voor? Hoe ziet jouw ideale deelauto eruit? Aan welke voorwaarden moet een deeldienst voldoen, voordat je er gebruik van gaat maken? 

Doe mee en maak kans op een IKEA waardebon t.w.v. €50,-!

logo mobiliteitsfabriek.jpg
Stapp-in-stadsauto.png

 

 

OVER ONS

Over Mobiliteitsfabriek en Stapp.in
De komende maanden ontwikkelen Mobiliteitsfabriek en Stapp.in, twee partijen met een innovatieve, moderne visie op mobiliteit, de Hogekwartier mobiliteitsmix. Want zeg nou eerlijk… je hoeft tegenwoordig toch lang niet altijd meer een auto te bezitten om toch van een auto gebruik te kunnen maken? En: door het kiezen en combineren van vervoersmogelijkheden bekijk je zelf hoe je  de reis vaak leuker, goedkoper of juist sneller maken.

Contact 

We hebben je bericht ontvangen!

bottom of page